19 август 2007

TAO

През последните 14 дни бях включен като инструктор по ориентиране в курса на НСА – ТАО ( Туризъм, Алпинизъм и Ориентиране).Преди да се срещна с реалноста си мислех, че мога да използвам курса и като лагер преди Купа „България”, която тази година ще се проведе в гр.Обзор от 7 до 9 септември, но реалноста се оказа съвсем различна, изцяло запълнено време и само 1 час свободен за тренировки, напълно недостатъчен.

Групата, на която бях инструктор ( заедно с Евелина Бомбалова) беше изключително стабилна и купона с тях беше на ниво.Факт е , че от нашата група бяха двете най-добри времена и при мъжете, и при жените J . Последва и един тридневен поход през Седемте Рилски езера, където не бях ходил от над 8 години.Малко преди да изкачим последният голям баир бях принуден от водача на групата Ал.Шопов да водя в много гъста мъгла и буря, но въпреки това се справих и отведох благополучно всички ни.

Последните 4 дни от курса изпитвах доста голямо желание да се прибера в Благоевград, защото да си инструктор, не си е работа, каквото и да се случеше в хижата, виновен беше инструктор, в повечето случаи това бях аз ;) .

За купа „България” заминавам на 3 септември и ще спя на базата на НСА в Несебър, където на 6 септември ще се проведе ДП Спринт и 4 кръг БПК, както се казва 2 в 1 - „Наистина важна комбинация” ;) .

Харесай страницата ми във Facebook: ТУК

Следвай ме в Twitter: ТУК


Харесва ти статията? Абонирай се за блога ми с email:

1 comments:

Анонимен каза...

q nedei da luje6 za burqta-ima6e samo mugla:))))) no kato cqlo dobre se spravi, 6opov e nekaduren i ne moja sam da se opravi s kompasa i vikna teb kato edin istinski profesionalist:)