01 септември 2007

О-Тренировка

Много малко време остана до Купа 'България' и ДП 'Спринт', които тази година ще се проведат съответно в околностите на гр.Обзор и в стария Несебър.За това аз и Херо решихме да направим техническа тренировка на района около сградата на 'Младост' Благоевград, въпреки че картата е от 2002 година съм бягал там не повече от 2 пъти.Тъй, че щеше да ми бъде интересно...


Xеро беше направил маршрута, а Люси се нае с това да сложи знаците, т.е. имаше няколко знака, а другото бяха хартиени такива.Маршрута беше с дължина 3300м, а терена беше с един голям хълм, малко градско-О и част от парк.


Tръгнах бързо, даже твърде бързо за първа, следващите 2 точки бяха и най-тежките, направих няколко глупави грешки, въпреки това до 15 точка съм водил на Херо с няколко секунди, но след това последва една дълга отсечка, от която бях озъдачен къде точно ще бъде поставена и докато се чудех времето е летяло...Там Херо ми взима 38''.Вариантите и на двамата заедно със сплитове може да видите като кликнете на изображението вляво.

Утре заминавам за гр.Обзор като пътуването ми ще продължи 2 дни.Господ да ми е на помощ :)

П.С. Тотнъм, моля Ви се уволнете Мартин Йол

Харесай страницата ми във Facebook: ТУК

Следвай ме в Twitter: ТУК


Харесва ти статията? Абонирай се за блога ми с email:

1 comments:

Топблог каза...

Здравейте,

Каним ви да регистрирате блога си в блог класацията на България категория "СПОРТ"
http://topblog24.com.

Поздрави Екипът на Топ Блог 24