08 октомври 2007

Ужасна форма на Brown Cup 2007

Няма да пиша много за отминалата Браун Купа, поради две причини – едната е че нямах интернет през тази повече от една седмица, която измина от състезанието, а другата е ужасното състояние, в което се намирах тогава.

29.09. Спринт в гр.Горна Оряховица

Спринтът за м21, където се състезавах и аз, беше One Man Relay - определено щеше да е интересно.През седмицата не бях тренирал особено добре с цел да отпочина от почувстваната умора в състезанията провели се в гр.Ловеч седмица по-рано.
Явно не бях успял в това си начинание и след като финиширах почти без грешки и трите маршрута бях на над 4 минути от победителя, а се чувствах все едно съм избягал два пъти маратонът в Шкорпиловци 2005г.


30.09. Средна дистанция

Много тежък терен, а за моето физическо състояние тогава – прекалено.Направих няколко глупави грешки, но повечето породени от липсата на желание и удоволствие от бягането.Тогава не знаех какво ми е, но прибирайки се в гр.София нещата започнаха да се влошават – болки в главата и корема ме съпътстваха през цялото време прекарано в автобуса.

На следващия ден отидох на лекар, който спомена, че съм бил заразен от някакъв грип с дълъг инкубационен период, който не показва външни симптоми, но отслабва организма.

Трябва да спомена, че състезанието беше организирано впечатляващо.Като визията му беше повече от добра, точно толкова, колкото заслужава и нашият прекрасен спорт.

Харесай страницата ми във Facebook: ТУК

Следвай ме в Twitter: ТУК


Харесва ти статията? Абонирай се за блога ми с email:

1 comments:

Анонимен каза...

O6te si 4akam parite A4ka !!