22 април 2008

Сериозните стартове започнаха

С двете държавни първенства за студенти и НК"НСА-СиВен" започнаха и сериозните предизвикателства за годината.Седмицата преди състезанията бях предвидил няколко скоростни тренировки, но някой обстоятелства ме принудиха една от тренировките (четвъртък) да бъде на писта, което за болните ми, вече един месец, ахилеси определено не беше добре.Така и се получи в петък болките в краката ми бяха много неприятни.Все пак се надявах за стартовете да съм малко по-добре.


19.04. ДП Студенти 2008 - спринт

Районът за състезанието беше Северен парк.Място, за което не бях чувал преди това.Надявах се да не е типичния Софийски парк с много пътеки и гъсталаци.

Бягайки за първа точка осъзнах, че днес няма да е моя ден.Краката ми бяха 'тежки' още на загрявката, но на скорост, чувството беше още по-зле.Все пак направих добро бягане, от гледна точка на ориентиране като имам не повече от 15'' загубено време.

Победител при студентите е Иван Сираков (ВТУ, В.Търново), втори Димитър Димитров - Херо (УАСГ) , а трети - колегата ми Петър Доганов (НСА)
Карта:Северен парк
Галерия:ДП Студенти 2008 - спринт

20.04 НК "НСА-СиВен" и ДП Студенти 2008 - средна дистанция
Национална купа "НСА-СиВен" се проведе на района от миналогодишната ДП Средна, а именно гората над кв.Симеоново.Картата беше разширена на юг.Очакваше ни труден, тежък и техничен маршрут.
Отново стартирах и за държавното студентско първенство.До видимата точка бях направил няколко грешки, които се равняваха на около 1'30''.След видимата точка обаче успях да направя доста повече.Някой породени от изключителната умора, която вече бях почувствал, други от невнимание.Тези грешки съчетани с доста техничния терен, в който беше поставен и остатъка от маршрута - правеха ситуацията трудна.

Все пак успях да се добера до финала с шесто време - 42'33'' на дългото 4400м трасе (270м сборно изкачване).Победител за деня е Златко Каменаров(ЛТУ), а след него се наредиха Иван Сираков (ВТУ) и Петър Доганов(НСА).
При мъжете се наредих 11-ти, а там тройката изглеждаше във вида - Златко Каменаров("Компас-крос", Русе), Николай Димитров - Коко ("Браун тим", В.Търново), Лъчезар Илиев("Браун тим", В.Търново)

Карта: Симеоново
Галерия: НК "НСА-СиВен"
Вчера взех виза за USA и вече официално мога да кажа, че заминавам на 21 май с полет София - Лондон - JFК (New York).Ще бъде едно забавно лято. ;)

Харесай страницата ми във Facebook: ТУК

Следвай ме в Twitter: ТУК


Харесва ти статията? Абонирай се за блога ми с email:

1 comments:

Анонимен каза...

reductil pills sold in london storecancer drugs paxil carboplatin

[url=http://www.bebo.com/buylevitraonline1]buy levitra online us[/url]