01 февруари 2009

Жалко е

Жалко и срамно е отбор като Ювентус да изглежда така, както в последните два мача. Фен съм на отбора от 13 години и само по времето на Карло Анчелоти (1998) положението бе по-лошо , тогава отборът завърши на унизителното 7-мо място и се наложи да играе в Интертото. Не ми се иска тези времена да се връщат.
Клаудио Раниери не заслужава да е треньор на такъв велик отбор, може да донесе на отбора само посредственост. Мислителят няма място на Олимпико, дори и в трибуните, защото там има място само за хора, които истински обичат клуба. И малкото хубави неща, които Клаудио направи начело на Юве като победите над Реал, Милан и Интер биваха затривани с лека ръка след загуби от отборчета, които до преди това само са мечтали да победят гранда от Торино.

Както знаете обаче, рибата се вмирисва от към главата. Ръководството на Ювентус и в частност тримата главни действащи лица: Каболи Джили, Секо и Блан не струват, много и то. Тези тримата направиха толкова много трансферни грешки и идиотии, колкото не съм виждал на куп за тези 13 години. Нормално ли е да играем без класни флангови играчи – Недвед е на 36 и е най-добрият ни играч на фланга, Молинаро има 1 добро центриране на 5 мача, тоест на левия фланг играем с половин играч, същата е ситуацията и в дясно.Колко качествени са резервите? Колко контузени имаме през целия сезон? Не е ли грешка в подготовката? Дано нещата се оправят за по-добро, но едва ли с тези престъпници, които са начело на любимия ми отбор.
СРАМ МЕ Е да гледам как легенда като Дел Пиеро играе с калъфи като Молинаро, Легроталие, Григера, Мелберг и тн и тн. Тези играчи нямат право дори да си закупят тениска на Юве от магазините на Nike, какво остава да я носят като футболисти.СРАМ МЕ Е да гледам как Алесандро Дел Пиеро се опитва да спечели мачовете сам.СРАМ МЕ Е да гледам как играчи, които са свикнали да печелят титли, се превърщат в играчи на посредствен отбор.

Харесай страницата ми във Facebook: ТУК

Следвай ме в Twitter: ТУК


Харесва ти статията? Абонирай се за блога ми с email: