07 февруари 2010

Моят ТВ избор

Пет дни остават до XXI-та Зимна олимпиада във Ванкувър. Две телевизии ще предават Игрите в българския ефир - БНТ1 и БГ направлението на Евроспорт. Като любител на белите спортове е нормално да си изготвя план, кое и къде ще гледам, за да не изпусна състезанията, които ме интересуват, а и да получа възможно най-добрата информация.

БНТ1 ще предават 16ч. на ден, докато Евроспорт ще излъчва 24/7 до края на Олимпиадата. Българската национална телевизия като цяло издиша и то доста в последно време. Единственият спорт, който със сигурност ще гледам в ефира на националната телевизия, е ски-алпийските дисциплини, заради качественият коментар на Камен Алипиев. Другото си остава по Евроспорт, разбира се. Като цяло ще се опитам да гледам всеки финал, но може би ще пропусна фигурното пързаляне.

Обзорното предаване на националната телевизия е обречено още от името си "Леденият Олимп" (WTF???), все пак БНТ1 имат 12 пратеници във Ванкувър и интересните материали са чисто и просто задължителни.

Highlights на Игрите за мен си остават надпреварите в биатлона, ски бягането, ски-алпийски дисциплини и всички състезания с българско участие. Началните часове са изключително удобни, така че нищо интересно няма да бъде пропуснато. Колко лошо е да си фен на хокея, примерно.

5 days and counting...

Харесай страницата ми във Facebook: ТУК

Следвай ме в Twitter: ТУК


Харесва ти статията? Абонирай се за блога ми с email: