10 февруари 2010

ЦСКА - Ресовия, Шампионска лига

Днес(10.02.2010г.) волейболният ЦСКА продължава своята приказна история в най-престижния клубен турнир Шампионска лига. "Армейците" ще се изправят срещу полския хит Ресовия (Жежув) във фазата на елиминациите. "Червените" волейболисти продължават да творят новата история на българския клубен волейбол. Започна се с успех над испанския Уникаха с 3:2 в Самоков, последва победа срещу френския Тур отново с 3:2 гейма, а кулминацията дойде с уникалното 3:1 срещу руския шампион и екс-победител в турнира - Зенит.

Последният мач е може би най-респектиращото спортно събитие, на което съм присъствал заедно със Световната купа по ски-алпийски дисциплини и Европейското първенство по биатлон. Точно преди 20 дни, зала "Арена Самоков" беше препълнена от екзалтирана публика, която видя зашеметяваща победа на Ники Иванов и компания.

Волейболът е любимия ми колективен спорт и винаги ми носи много емоции. Днес отново ще пътувам за Самоков, за да отразявам срещата, и се надявам пак да преживея поне частица от онази радост след победата над Зенит.

Победата е сложна задача, а и момчетата на Сашо Попов страдат от контузии, но силно вярвам, че ЦСКА има шанс да продължи напред и там да се изправи срещу БГ Тренто, който вчера без проблеми спечели своя мач с 3:1

Гледайте на живо от з "Арена Самоков" всички отзиви и мнения след срещата по Канал 3.

Харесай страницата ми във Facebook: ТУК

Следвай ме в Twitter: ТУК


Харесва ти статията? Абонирай се за блога ми с email: