04 април 2014

Непобедените в битка

Завършили в дъното на таблицата миналата година, Уест Коуст и Сейнт Килда влизат непобедени в кръг 3 от новия сезон. "Орлите" доминираха срещу Уестърн Булдогс и Мелбърн, докато Килда спечели срещу Грейтърн Уестърн Сидни и "демоните". Младите "светци" на Алън Ричърдсън ще бъдат тествани сериозно на стадион "Патерсън". Нападението на "ийгълс" изглежда зловещо - те вкараха 39 гола в първите два мача, а във всеки един имаха поне 10 различни голмайстора.
Неочаквано, но факт, защитата на Уест също се справя брилянтно след два кръга само злия гений на Рос Лайън и Фриментъл може да се гордее с по-добри показатели (б.а. Фриментъл бе покушен от Хоутърн в този кръг). Новият треньор на "орлите" Адам Симпсън залага големи цели пред себе си и се нуждае от същото представяне и срещу Килда. "Светците" имат своите проблеми и победа на "Патерсън изглежда трудна задача. Дийн Кокс ще изравни рекорда на Глен Якович за най-много мачоове с екипа на Коуст в АФЛ - 276. Крис Мастен също има юбилей - мач номер 100 за "орлите".
Миналата година двата отбора си спретнаха трилър в 11-ия кръг на "Етихад", в който "орлите" спечелиха с четири точки. Килда има 25 гола в шампионата, докато Коуст са с цели 39. Уест е в серия от две поредни победи срещу съперника, но Килда имаше четири в серия преди това.
Къде и кога: стадион "Патерсън" от 11:40 на 04 април пряко по Евроспорт 2

Харесай страницата ми във Facebook: ТУК


Следвай ме в Twitter: ТУК


Харесва ти статията? Абонирай се за блога ми с email: