27 февруари 2015

Карач ли си?


Ти не си Линдзи Вон, не си Тед Лигети, не си Боде Милър, дори не си Мария Киркова. Но обичаш зимата, ските, сноуборда... всичките тези "бели" благинки. Моите приятели от LineSickers имат предложение за хора като теб - състезание за любители с образователна цел. 


Запознайте се с "Линията на Боговете". Любителското състезание ще се проведе на 14-и март около х. Безбог. Едно безбожно красиво място. Препоръчва го на всеки. 

Трасето ще осигури на участниците много забавление и възможност да научат как да оцеляват в планински условия. Най-добрите участници ще се борят за наградния фонд от 1000 евро под формата на екипировка и курсове.


Състезанието „Линията на Боговете“ ще започне в сутринта на съботния ден с много настроение и музика, а участниците ще имат възможност извън състезателната програма да научат как да правят лавинни тестове и да изпробват различни модели сплитбордове. Заедно с това посетителите ще имат възможност да се възползват от наградите и специалните предложения на партньорите на състезанието.

Харесай страницата ми във Facebook: ТУК
Следвай ме в Twitter: ТУК


Харесва ти статията? Абонирай се за блога ми с email: